Doel

Het heeft als doel de huid en uiterlijk te verfraaien alsook om imperfecties van het gelaat of lichaam te corrigeren van zowel vrouwen als mannen. Meerdere behandelingen zijn mogelijk: oog-en lipcontour, wenkbrauwen, schoonheidsvlekken en meer.

 

Het is van zelfsprekend een verbetering op vlak van uiterlijk. Of dat je uit uw bed, sauna of zwembad komt, werken of sporten, tranen laat of lacht, het blijft altijd goed zitten. Tevens voor slechtzienden of mensen die geen ervaring hebben met make-up, mensen die werken in een specifieke sector zoals in de medisch of voedingsector. Het is een hygiënisch en praktisch alternatief waar u veel plezier aan zal hebben!

 

Dé oplossing voor velen!

 

De keuze voor permanente make-up richt zich naar zowel gezonde mensen of andere die een huidafwijking vertonen door een ongeval of ziekte. Zowel bij verlies van wenkbrauwen of wimpers door Alopecia, een chemiotherapie of andere genetische stoornissen kan in de meeste gevallen een mooier resultaat geven dan het oorspronkelijke natuurlijke vorm. Het werkt zowel correctief als cosmetisch. Zorgt voor evenwicht van het gezicht.