Mogelijkheden

Verschillende mogelijkheden met permanente make-up:

 

Wenkbrauwen

Te dun, onderbroken, te kort, asymmetrisch, te bleek, geen goede vorm. Er bestaan verschillende manieren om de wenkbrauwen te creëren:

 

 • Schaduw: geeft een zachte poederig effect
  Let op: een ingekleurde wenkbrauw als een potlood markering wordt door ons niet aangeboden voor de simpele reden dat het niet natuurlijk lijkt. Onze voorkeur gaat naar het creeren van kleine haartjes al dan niet tussen de bestaande wenkbrauwharen.
   
 • Hairstroke techniek: creëren van haartjes geeft een natuurlijk uitzicht en een jonge uitstraling.
   
 • Combinatie schaduw & hairstroke techniek: in het geval dat er geen haren meer aanwezig zijn bij contrasterende types, kan er gekozen worden van beide technieken te combineren, om meer diepte te creëren.
  Hoe intenser de kleur, hoe langer dat deze blijft. Min. 2 tot 5 jaar of langer. Hangt af van de huidtype en de levenswijze. Vervaagt in de tijd.

 

Oogcontour
De lijn kan zichtbaar zijn voor een intenser oogopslag of enkel de wimperbasis intensifiëren. U kunt kiezen tussen een bovenlijn of onderlijn of beide.

Persoonlijk vind ik dat de ogen moeten correct afgewerkt worden volgens het type, de grote en positie van de ogen ten opzichte van de oogkast. Als u beslist enkel boven of onderooglid te behandelen, best 1st. beginnen met bovenooglid om een ' maskara ' effect te creëren.

 

Lipcontour
Eten, drinken, roken en kussen neemt lippenstift af.

Contour herdefiniëren, asymmetrische lippen in evenwicht brengen.

Het voller maken van fijne lippen of omgekeerd. Pigmentloze lippen opfleuren met kleuren. Opvulling vervaagt iets sneller door het een slijmvliesweefsel is.

 

Schoonheidsvlek
Om een nieuw dimensie te geven aan het gelaat of klein imperfecties te verdoezelen zoals litteken, pokken, acne.

 

Aerola(tepelhof)
Om een litteken te camoufleren of een tepelhof te creëren.

 

Alopecia(partialis-totalis)
Haartjes hertekenen op een arcade die tijdelijk of permanent bloot ligt omwille van één of verschillende factoren. 

 

Het is belangrijk om een vorm en een kleur te kiezen die bij uw natuurlijke haar - en huidtype past. Dit is heel persoonlijk! Enkel op die manier bekom je de mooiste resultaten en vermijd je vervagingen met verkleuringen!